У Києві майже два місяці розшукують 16-річну дівчинку, - ФОТО

Правоохоронці оприлюднили прикмети зниклого безвісти підлітка.

Київські поліцейські просять допомогти в розшуку 16-річної Кондик Тереза, пошуки якої безрезультатно тривають вже майже два місяці. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіціі в Києві.

Так, дівчинка ще на початку грудня втекла з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Про зникнення вихованки заяівл один із співробітників закладу.

Прикмети розшукуваної: на вигляд 16 років, зріст 168 - 170 см, середньої статури, волосся русяве, середньої довжини, карі очі. Була одягнена в чорну куртку, чорні штани, кросівки із зеленими вставками і темну шапку.

9VhguzRZJxQ5tHbQXnZR64gW6.jpg

Пошуки дитини тривають в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - безвісно відсутній.

"Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка допоможе розшукати дівчину, звернутися до Деснянського управління поліції за телефонами: 044-515-87-83, 067-650-69-22 або 102", - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше інтернет-портал Коментарі повідомляв, що в Києві на смерть розбилася 15-річна дівчинка, яка випала з балкона на 16-поверсі багатоповерхівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися