Комендантська година в Київській області продовжена

Що варто знати мешканцям регіону

На території Київської області продовжили дію режиму обмежень комендантської години. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, режим обмежень продовжили з 19 до 26 лютого 2023 року за розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону. У Київській області комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям регіону заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях.

Винятками є лише випадки, коли потрібно вийти під час повітряної тривоги в укриття, або задіяність у роботі на об’єктах критичної інфраструктури. Це має бути підтверджено спецперепусткою та документом, що посвідчує особу. В інших випадках пересуватися по вулиці під час комендантської години транспортом або пішки заборонено. 

Нагадаємо, у Києві та в регіонах України розпочали набір до гвардії наступу. Голова Національної поліції України Ігор Клименко розповів, що "Гвардія наступу" — це професійні штурмові бригади МВС. "Національна гвардія України запрошує у "Буревій", "Червону калину", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан" та легендарний "Азов". Добровольців також чекають у Державній прикордонній службі України в бригаді "Сталевий кордон", а в Національній поліції — у штурмовій бригаді "Лють".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Окрім того, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Дивіться також фото, як на кордоні з Білоруссю провели навчання сил оборони Києва.


Джерело: https://t.me/kyivoda/8424


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися