Енергетики розповіли про відключення світла у Києві та області

Що відомо про ситуацію з енергопостачанням

У Києві та Київській області сьогодні, 19 лютого, можливі відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "ДТЕК" та "Укренерго".

В компанії "ДТЕК" заявили, що на неділю, 19 лютого, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії.

"Це дозволяє не відключати світло на Дніпропетровщині. Тоді як через ремонт мереж у Києві та області можливі відключення за графіком", — заявили в "ДТЕК".

В державній компанії "Укренерго" пояснили, що в суботу, 18 лютого, під час ранкової ракетної атаки російських окупантів застосовували превентивні відключення для мінімізації можливих наслідків ракетних ударів. Згодом енергосистема повернулася до нормальної роботи. Ліміти споживання електроенергії до областей не доводяться через відсутність дефіциту в потужності в енергосистемі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Окрім того, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Читайте також, що погода у Києві та в Київській області найближчими днями різко зміниться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

19 лютого 2023, 08:37

Этим мерзавцам не хватило времени на ремонт мереж?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися