На Київщині можуть обмежити навчання: що потрібно знати

У Броварах на території Київської області можуть обмежити навчання у ліцеях у період з 22 по 24 лютого

У Броварах на території Київської області можуть обмежити навчання в ліцеях у період з 22 по 24 лютого - відповідну рекомендацію дав міський голова Ігор Сапожко у зв'язку із загрозою ракетних ударів російських окупантів у річницю початку повномасштабного вторгнення.

За його словами, у зв'язку з підвищеною загрозою ракетного обстрілу під час оперативної наради міський голова Ігор Сапожко рекомендував ліцеям товариства перейти на дистанційний режим навчання 22-24 лютого.

Офіційного розпорядження про тимчасовий перехід на дистанційний режим навчання немає. Управління освіти планує провести нараду щодо зазначеної рекомендації з керівниками ліцеїв.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати нову тактику ракетних ударів по критичній інфраструктурі та іншим об'єктам — ракети та дрони противник тепер запускає через русло річки Дніпро. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі національного телемарафону.

За його словами, росіяни вносять корективи у свою тактику і частіше запускає ракети вздовж русел річок – Дніпра, Дністра та Південного Бугу, росіяни намагаються уникнути української ППО.

Він зазначив, що таким чином ракети проходять углиб території України. І вже безпосередньо на підльоті до об'єктів відпрацьовують поразку. Гнат заявив, що російська розвідка продовжує працювати і шукати, де знаходяться сили української ППО. А до кінця тижня ворог готує повітряні атаки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися