В поліції показали підрив ворожих снарядів на Київщині (ВІДЕО)

Як триває знищення боєприпасів

В Київській області триває зниження боєприпасів, залишених російськими окупантами. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, одну з протитанкових гранат РПГ-22 знайшли в лісі у Вишгородському районі.

"Цю протитанкову гранату виявили спільно з добровольчим підрозділом в лісосмузі Вишгородського району. Через небезпечність виявленого предмета фахівці провели його контрольоване знешкодження", — прокоментував Нєбитов.

В регіональній поліції оприлюднили відео знищення ворожого боєприпасу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Читайте також, що в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися