У Києві вшанували пам'ять полеглих героїв

У Києві відбулася церемонія покладання квітів до пам'ятного хреста

Сьогодні відбулася церемонія покладання квітів до пам'ятного хреста, присвячена Дню Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Церемонія покладання квітів відбулася на Алеї Героїв Небесної Сотні неподалік Екуменічного храму Архістратига Михаїла та українських новомучеників УГКЦ. Участь у ній взяли також рідні та близькі Героїв Небесної Сотні, учасники Революції Гідності, представники громадських організацій.

"Сьогодні ми всі вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Людей, для яких слова нашого гімну "Душу й тіло ми положим за нашу свободу" були не просто словами, а життєвим кредо. Людей, чия самопожертва назавжди залишиться у народній пам'яті подвигом в ім'я свободи українського народу, нагадуванням про найвищу ціну, сплачену за ті цінності українців, які і нині боронять наші воїни", – сказав директор Департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий.

Нагадуємо, що у Києві засуджений колишній "беркутівець", який побив активіста. У грудні Печерським райсудом Києва ухвалено обвинувальний вирок відносно колишнього працівника батальйону міліції особливого призначення "Беркут".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися