На Київщині відключають світло у трьох районах: що потрібно знати

На території Київської області 21 лютого застосовуються графіки відключення електроенергії через технічні причини

На території Київської області 21 лютого застосовуються графіки відключення електроенергії через технічні причини. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДПЕК на її ресурсах.

Відомо, що через пошкодження електричних мереж національна енергетична компанія "Укренерго" повідомила, що в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів можуть відбуватися стабілізаційні відключення за графіком.

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про те, коли на території Київської області вирішать проблему з відключеннями електроенергії. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова правління компанії Володимир Кудрицький.

За його словами, на Київщині залишаються незначні обмеження – їхню причину мають вирішити за кілька тижнів.

Причина незначних мережевих обмежень полягає у руйнуванні інфраструктури, яка не може втратити весь обсяг електроенергії, яка потрібна для покриття споживання. Цю проблему планують усунути протягом "найближчих тижнів".

Кудрицький також пояснив, що ситуація з електропостачанням покращала завдяки роботі енергетиків, яка мала накопичувальний ефект як на підстанціях, так і на електростанціях.

Позитивний вплив зробили і зовнішні чинники: потепління призвело до зниження споживання, яке полегшало покрити наявними ресурсами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися