Поблизу Чорнобильської АЕС посилили оборону (ВІДЕО)

Українські військові провели чергові тренування

Українські військові посилили оборону зони відчуження Чорнобильської атомної електростанції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Командування Об'єднаних сил Збройних сил України

За словами командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, військові навчання з оборони тривають постійно, зокрема поблизу кордону з Білоруссю. Спочатку військові готуються окремо у складі своїх підрозділів, а через певний час відбуваються спільні тренування та навчання в умовах наближених до бойових.

"Командири та штаби передбачають маневри військ та інші військові заходи задля того, щоб у будь-який час вчасно відреагувати на можливі дії ворога, – сказав Наєв.

Зараз загроза з півночі проти України є мінімальною, зазначив генерал. Крім того, українські військові провели низку заходів, щоб унеможливити прохід ворожих сил через кордон.

"Сили оборони постійно вживають заходи щодо зміцнення державного кордону України на Київському напрямку. Зокрема, облаштовуються та утворюються відповідні загородження, які забезпечують непрохідність ворожих сил на цьому напрямку", – наголосив Наєв.

Київський напрямок залишається пріоритетним для оборони України, зазначив командувач Об’єднаних сил. Він запевнив, що на даний час на Київському напрямку ситуація стабільна та контрольована. 

Нагадаємо, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Читайте також, що в підрозділах Сил оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися