На Позняках відновили рух транспорту після аварії

Подробиці розповіли в мерії

У Дарницькому районі Києва ліквідували масштабну аварію на трубопроводі. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, фахівці комунального підприємства "Київводоканал" локалізували пошкодження трубопроводу на вулиці Анни Ахматової на житловому масиві Позняки.

"Фахівці "Київводоканалу" локалізували виток на перехресті вулиць Анни Ахматової та Драгоманова, водопостачання та рух транспорту відновлено", — заявили у Київській міській державній адміністрації.

Рух транспорту вулицею Анни Ахматової перекривали під час ліквідації аваріїРаніше відео масштабної аварії на Позняках оприлюднили очевидці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Читайте также