У Києві пройде прощання з одним із командирів полку Азов: дата

В українській столиці відбудеться прощання з одним із командирів полку "Азов" Олегом Мудраком, який помер за кілька місяців після звільнення з російського полону

В українській столиці відбудеться прощання з одним із командирів полку "Азов" Олегом Мудраком, який помер за кілька місяців після звільнення з російського полону.

Відомо, що 36-річний Олег Мудрак помер від зупинки серця   21 лютого. Його фото після російського полону в окупованій Оленівці облетіло всю мережу. Великого мускулистого українського захисника ворог перетворив на схудлого та вкрай виснаженого.

Прощання з Мудраком відбудеться 24 лютого у Києві.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці офіційно відкрили вулицю Героїв полку Азов, яка раніше мала назву Маршала Малиновського. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував колишній командир полку Азов Максим Жорін у соціальних мережах.

За його словами, історію оборони Маріуполя від окупантів, у якій брав участь полк Азов, вивчатимуть наступні покоління. Він зазначив, що частина захисників Азовсталі була присутня на заході.

Жорін нагадав, що більшість захисників Маріуполя залишаються в полоні і підкреслив, що необхідно боротися за їхнє звільнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися