У Києві штрафуватимуть за торгівлю квітами: названо суму

В українській столиці штрафуватимуть торговців першоцвітами — у місті та регіоні стартувала операція, в рамках якої екоінспектори шукатимуть торговців червонокнижними рослинами

В українській столиці штрафуватимуть торговців першоцвітами — у місті та регіоні стартувала операція, в рамках якої екоінспектори шукатимуть торговців червонокнижними рослинами. Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Cтоличного округу.

Відомо, що в екоінспекції нагадали, що торгівля первоцвітами є порушенням Законів України "Про Червону книгу України", "Про рослинний світ", "Про охорону навколишнього середовища" та інших.

"Торгівля первоцвітами – це, перш за все, торгівля, яка заохочується виключно попитом. Тому важливим кроком у збереженні рідкісних видів рослин є відмова від їхньої покупки", - зазначили в екоінспекції.

Екоінспектори разом із правоохоронцями проводитимуть рейди місцями продажу первоцвітів. За купівлю та продаж червонокнижних первоцвітів передбачено штраф у розмірі від 510 до 1700 грн. з конфіскацією рослин.

Нагадаємо, що в українській столиці значно спростили процедуру забору автомобілів зі штрафних майданчиків. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі Avtosota.

Відомо, що скоріння та спрощення процесу повернення авто стало можливим завдяки інтеграції додатків "Київ Цифрової" та "Дія".

Завдяки інтеграції двох додатків київські водії можуть поділитися посвідченням водія та свідоцтвом про реєстрацію авто в офіційному додатку "Київ цифровий".

Якщо раніше потрібно було робити фото прав та очікувати на рішення інспектора з паркування, то тепер достатньо ввести номер авто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

23 лютого 2023, 16:31

Дебилы!!! У меня грядка таких квітів, вирощував для продажу. Тепер за це штраф. Вашу банду владу всю треба на передову або просто с землею зрівнять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися