Мешканців Києва та області попередили про гучні вибухи

Що потрібно знати

У Києві та в Київській області через планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів лунатимуть гучні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

"На Київщині може бути чутно звуки вибухів. Сьогодні, 24 лютого, у Вишгородському районі відбуватиметься ліквідація вибухонебезпечних предметів. Зберігаймо спокій – це планові роботи", — заявили у військовій адміністрації Київської області.

Киян та мешканців регіону закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та зберігати спокій.

"У північному передмісті столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні, 24 лютого, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій. У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Читайте також, що у Києві створили мобільні вогневі групи для знищення дронів-камікадзе



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися