ДТЕК попереджає про можливі відключення світла у Києві: деталі

В енергетичній компанії ДТЕК попередили про можливі відключення світла в українській столиці через нічні атаки російських окупантів дронами-камікадзе

В енергетичній компанії ДТЕК попередили про можливі відключення світла в українській столиці через нічні атаки російських окупантів дронами-камікадзе. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ДТЕК "Київські електромережі".

За словами енергетиків, 27 лютого ліміти від національної енергетичної компанії "Укренерго" для Києва відсутні. Однак електромережі пошкоджено через обстріли. Тому, щоб запобігти перевантаженню, можливі обмеження електропостачання у певних енерговузлах. Такі обмеження відбуватимуться згідно з стабілізаційними графіками.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області покращать систему подачі води – йдеться про реконструкцію центрального самопливного колектора. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

17 лютого ц.р. КП "Броваритепловодоенергія" уклало договір з ТОВ "Авантаж Сінтез" на закупівлю послуг із розробки проектно-кошторисної документації для реконструкції центрального самопливного колектора у Броварах. Згідно з договором, вартість якого склала 703 тис. 16 гривень, КП планує провести реконструкції центрального самопливного колектора на бульв. Незалежність від вул. Січових Стрільців до каналізаційно-насосної станції №3 бул. Незалежності, 53/1 у місті Броварах.

Для цього ТОВ має розробити проектно-кошторисну документацію, передбачивши реконструкцію всієї ділянки, заміну 13 існуючих каналізаційних колодязів та будівництво двох нових, а також врахувати витрати на утримання служби замовника, витрати на технагляд, вартість проектних робіт, ризики, витрати на виконання робіт у зимовий період. період та відстань перевезення сміття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Й

27 лютого 2023, 17:11

Ой не пиздіть. У Києві та на Київщині ніц не впало, тож немає ніяких причин для вимкнення електрики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися