В Київській області тестують систему сповіщення про повітряну тривогу

Що треба знати мешканцям

В Броварах тестують систему сповіщення про повітряну тривогу. Про це заявив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Пояснення мера Броварів з’явилося після того, як в місті пролунала сирена. Водночас, у Київській області повітряну тривогу не оголошували.

"Увага! У Броварській МТГ проводиться тестування системи оповіщення обласними структурами. Жодної загрози наразі немає! Зберігайте спокій!" — заявив Сапожко.

Заздалегідь влада Броварів про тестування системи сповіщення про повітряну тривогу на цей раз не інформувала. Мер Броварів попередив, що буде ще один етап тестування сирен.

"Наступний етап перевірки — ще одна активізація системи оповіщення о 15:00", — поінформував Броварський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Читайте також, що у Києві створили мобільні вогневі групи для знищення дронів-камікадзе



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися