У центрі Києва попередили масову бійку серед молоді

Подробиці розповіли в поліції

На столичному Печерську поліцейські попередили конфлікт між молоддю. Про це розповіли у поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, нещодавно в Росії серед неповнолітніх поширився молодіжний рух, учасники якого організовують бійку з опонентами. Така "акція" планувалась і у Києві.

"Сьогодні, 27 лютого, на Печерську завдяки вчасному реагуванню ювенальних поліцейських, аналітиків столичного главку, оперативників та дільничних конфлікт вдалося попередити. Учасників доставили до відділу поліції для встановлення осіб та з‘ясування обставин", — заявили в поліції столиці.

В поліції Києва наголосили, що провокування масових бійок серед молоді і підлітків – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

"Поліцейські Києва вкотре закликають батьків спілкуватися із дітьми, звертати увагу на їх поведінку, коло спілкування і способи проведення дозвілля", — додали в столичній поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.

Читайте также