Більше 500 нових хворих: статистика коронавіруса в Києві

Всього епідемія забрала життя у 2602 киян за час поширення коронавируса

У Києві за минулу добу виявили 547 нових випадків інфікування COVID-19. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко, опублікувавши оперативні дані у своєму Telegrem-каналі.

З початку епідемії в столиці COVID-19 діагностували у 135 676 осіб.

За даними мера, 24 лютого в Києві захворіли:

295 жінок у віці від 18 до 87 років;

226 чоловіків у віці від 18 до 86 років;

11 дівчаток від 3 до 17 років і 15 хлопчиків від 1 року до 16 років.

У київські лікарні довелося госпіталізувати 76 пацієнтів. Решту відправили на самоізоляцію під контролем лікарів.

Примітно, що найбільше нових випадків захворювання виявили в Деснянському районі - 102, Дарницькому - 99 і Дніпровському - 85.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Київській області йде підготовка до масової вакцинації. В про час першого етапу вакцинації населення щеплення проти коронавірусу в Київській області будуть проводити 23 мобільні бригади. На другому і наступних етапах вакцинації буде проходити в тимчасових стаціонарних пунктах. Таких в області вже визначили понад двісті. З такою інформацією виступив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу. Він пояснив, що пункти для проведення щеплень будуть розташовуватися на базі центрів медико-санітарної допомоги. Всього в області їх буде діяти 247. Також Василь Володін нагадав, що підготовка до прищеплювальної кампанії на Київщині проходить з дотриманням норм дорожньої карти Міністерства охорони здоров'я України.

Читайте также