Вакцинація на Київщині: де зробити щеплення

У Київській області визначили понад двісті тимчасових стаціонарних пунктів вакцинації

Під час першого етапу вакцинації населення щеплення проти коронавірусу в Київській області будуть проводити 23 мобільні бригади. На другому і наступних етапах вакцинації буде проходити в тимчасових стаціонарних пунктах. Таких в області вже визначили понад двісті. З такою інформацією виступив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу.

Він пояснив, що пункти для проведення щеплень будуть розташовуватися на базі центрів медико-санітарної допомоги. Всього в області їх буде діяти 247. Також Василь Володін нагадав, що підготовка до прищеплювальної кампанії на Київщині проходити з дотриманням норм дорожньої карти Міністерства охорони здоров'я України.

Відповідно до неї, в регіоні вже провели верифікацію даних з урахуванням цільових груп. Відзначається, що вже 5725 осіб висловили своє бажання зробити щеплення. На другому етапі свою згоду зробити щеплення дали 19 434 мешканці Київщини.

Як повідомляв портал "Коментарі", 8 лютого на всеукраїнському форумі Україна "30. Коронавірус: виклики і відповіді" міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що вакцинація в країні почнеться через тиждень. Однак чи зможе прищеплення розпочатися 15 февраля? Своєю думкою про майбутню вакцинацію поділився народний депутат України VI - IХ скликань Дмитро Шпенов.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися