У Києві на Осокорках провалилася вулиця: подробиці від КМДА

У Дарницькому районі українській столиці утворився провал на вулиці Маслівка – причиною стала на каналізаційному колекторі

У Дарницькому районі українській столиці утворився провал на вулиці Маслівка – причиною стала на каналізаційному колекторі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, на проїзній частині вул. Маслівка, 29 через аварію на каналізаційному колекторі утворився провал глибиною 2,5 м. Під проїжджою частиною лежить Лівобережний каналізаційний колектор діаметром 3100 мм.

Фахівці Київводоканалу виконують обстеження дільниці. Аварійна ситуація не вплине на безперебійність водопостачання та водовідведення споживачів.

Рух транспорту проїжджою частиною не обмежуватиметься, але закликаємо водіїв бути уважними на цій ділянці дороги.

Нагадаємо, що на комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" звернулися до мешканців української столиці щодо платіжок за комунальні послуги - городян закликають швидше передати свідчення лічильників через короткий місяць.

Комунальники зазначають, що на основі поточних показань буде здійснено нарахування за спожиті послуги. За відсутності актуальних даних нарахування провадяться за середнім значенням споживання у попередні періоди.

Передати свідчення можна за допомогою: особистого кабінету на сайті ЦКС, особистого кабінету на сайті Київтеплоенерго, за номером 0 800 404 407 та 044 247 40 40 (в будні з 09:00 до 18:00), в мобільному додатку "Комуналка" ( завантажити можна в App Store або Google Play).




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися