На трасі Київ-Чернігів закрили рух через переправу: маршрут

На трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів перекрили понтонну переправу біля останнього обсипного центру — водіям доводиться об'їжджати іншою дорогою

На трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів перекрили понтонну переправу біля останнього центру обсипання — водіям доводиться об'їжджати іншою дорогою. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Трибуна-Бровари.

Відомо, що з 27 лютого рух понтонною переправою біля Чернігова тимчасово припинили: водіям із Броварів тепер доводиться їздити об'їзною дорогою жахливої якості.

"Такий рух займає набагато більше часу, зокрема через стан дороги, якою доводиться їхати. Врахуйте це при плануванні поїздки і будьте обережні", - зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі Києва завершили ліквідацію аварії на каналізаційній мережі та відновили рух транспорту. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, на вулиці Вадима Гетьмана, 19 відремонтували покриття на місці заміни аварійної ділянки колектора. Дорожники облаштували нове покриття на площі 120 квадратних метрів. Крім того, завершено роботи з благоустрою. В даний час рух транспорту по проїжджій частині повністю відновлено.

Аварія на каналізаційній мережі діаметром 500 мм під проїжджою частиною сталася 2 лютого. Тоді її оперативно локалізували спеціалісти "Київводоканалу". 15 лютого санацію колектора було завершено. Через масштабну аварію на колекторі майже на місяць частково обмежували рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" мало замінити майже сорок метрів колектора на глибині шість метрів.

Джерело: http://surl.li/fckmm


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися