Мешканців Києва та області попередили про гучні вибухи

Що потрібно знати

У Києві та в Київській області сьогодні, 1 березня, лунатимуть гучні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, на території Вишгородського району сьогодні будуть проводити планові вибухові роботи.

"У Вишгородському районі може бути чутно звуки вибухів. Зберігайте спокій – роботи планові", — заявили у військовій адміністрації Київської області.

Про вибухи також попередили киян у Київській міській військовій адміністрації. "Поблизу столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні, 1 березня, у Вишгородському районі проводитимуться планові роботи ДСНС. Зберігайте спокій! У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття", — йдеться в повідомленні КМВА.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Дивіться також відео, як у Київській області піротехніки знищили уламки ворожого дрона-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися