У Києві викрили організаторів масових бійок серед підлітків (ВІДЕО)

Подробиці розповіли правоохоронці

У Києві попередили масову акцію прихильників російської субкультури "Редан" та викрили організаторів. Про це розповів начальник сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександр Міщенко, передають "Коментарі".

За його словами, зустріч підлітків російської субкультури, яка поширилась в Україні, планувалася на Дарниці біля одного з торгових центрів. Поліцейські завчасно дізналися про цю "акцію" та встановили неповнолітніх координаторів.

"Підбурювачами виявилися 15-річна киянка, яка заради хайпу створила у соціальній мережі групу для прихильників субкультури, яка прийшла до України з Росії та 14-річний хлопець - адміністратор іншої групи у Telegram-каналі, який закликав однолітків до конфліктної зустрічі", — розповів Міщенко.

З підлітками та їх батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди. Канали, у яких поширювалася інформація про зустріч представників субкультури "Редан", заблокували.

В столичній поліції додали, що поширенням руху "Редан" російські пропагандисти проводять інформаційно-психологічну операцію. Вона направлена на використання дітей для дестабілізації ситуації в Україні. З початку лютого це не перший випадок провокування масових бійок серед підлітків. Батьків закликали приділяти більше уваги захопленням та інтересам дітей.


Нагадаємо, 27 лютого у центрі Києва завдяки вчасному реагуванню ювенальних поліцейських, аналітиків столичного главку, оперативників та дільничних вдалося попередити бійку між молоддю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вячеслав

5 березня 2023, 14:35

Василий, ну и долбоеб

Сергей

3 березня 2023, 12:01

Дітям нема де проводити час. Їм потрібний рух, а не сидіти в школі з 9 до 17. У будь-якого мізки поїдуть. Практично всі спортивні споруди знищено. Влада має будувати спортивні центри для дітей дошкільного та шкільного віку, спортивні майданчики, організовувати спортивні школи. Це вік активності. І якщо цього не буде, то молодь буде за будь-який інший кипиш. Коли у Києві до влади прийшов спортсмен, то всі думали, що щось розвиватиметься для дітей у цьому плані. А насправді навіть школи боксу закриваються.

Василий

1 березня 2023, 15:12

Всё делает междунарродная жыдовская мафия..Ознакомтесь "С протоколами СИОНСКИХ МУДРЕЦОВ" тамвсё ясно написано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися