У Києві закриють рух трамваїв: подробиці

У столиці на два дні тимчасово закриють рух трамваїв

З 08:00 4 березня до 18:00 5 березня буде тимчасово закрито рух трамваїв на виїзді з розворотної петлі на вулиці Сулеймана Стальського, що є кінцевою зупинкою трамвайного маршруту № 22-А. Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури КМДА. 

Закриття руху необхідне для проведення робіт із заміни стрілочного переводу та прилеглих до нього відрізків колій на виїзді з розворотної петлі. Закриють рух трамваїв з огляду на складність та значний обсяг запланованих робіт. 

Під час ремонтних робіт трамваї маршруту № 22-А будуть перенаправлені на трасу маршруту № 35 (від станції метро "Лісова" до вулиці Сержа Лифаря). Після завершення робіт рух трамваїв маршруту № 22-А буде відновлено в звичайному режимі.

Нагадуємо, що відсьогодні, 3 березня, обмежено рух транспорту частиною вулиці Вокзальної в Бучі, а саме від перехрестя з вулицею Південною до перетину з вулицею Яблунською. Це обмеження пов'язане з проведенням комплексного відновлення цієї вулиці. Рух ділянкою вулиці Вокзальної відновлять після завершення ремонтних робіт. Скільки часу триватиме ремонт, поки що невідомо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися