Під Києвом надовго обмежили рух: схема об’їзду

Що треба знати водіям

У Бучі обмежили рух транспорту частиною вулиці Вокзальної. Про це попередили водіїв у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, рух транспорту частиною вулиці Вокзальної обмежили відсьогодні, 3 березня, від перехрестя з вулицею Південною до перетину з вулицею Яблунською. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням комплексного відновлення вулиці Вокзальної.

Рух ділянкою вулиці Вокзальної відновлять після завершення ремонтних робіт. Скільки часу триватиме ремонт поки що невідомо. В Бучанській міській раді оприлюднили схему тимчасового об’їзду.

Нагадаємо, у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Читайте також, що на річці Ірпінь почали створювати ландшафтний заказник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися