Експерт розповів, скільки солдатів потрібно РФ для захоплення Києва

Ізраїльський військовий оглядач та офіцер Ігаль Левін розповів, скільки солдатів потрібно російським окупантам, щоб спробувати окупувати українську столицю

Ізраїльський військовий оглядач та офіцер Ігаль Левін розповів, скільки солдатів потрібно російським окупантам, щоб спробувати окупувати українську столицю. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам порталу ТСН.

За його словами, окупанти можуть спробувати захопити Київ лише у разі, якщо наберуть живої сили.

"Все залежить від того, яку вони ставлять собі за мету. Якщо вони хочуть дійти до Києва і захопити його, то їм потрібно понад 300 тисяч людей. Провокації на кордоні завжди можуть бути, я впевнений, що про це всі знають", - сказав Левін. .

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін хоче окупувати українську столицю. Про це стало відомо із коментаря глави держави, який він дав в інтерв'ю виданню ВВС Україна.

За його словами, Путін досі хоче окупувати Київ.

"Але їхні ідеї, місія та надія стосуються всієї України. Щоб ми втратили свою незалежність і свій суверенітет. І тому, гадаю, всі зрозуміли: якщо ви не можете окупувати столицю, якщо ви не можете окупувати Київ, ви не можете окупувати Україну", – сказав Зеленський.

Гарант наголосив, що, незважаючи на всілякі плани ворога, українці сильні та здатні дати відсіч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися