Боротьба з МАФами: в Києві зачистять перехід біля станції "Площа Льва Толстого"

Співробітники "Кіевблагоустроя" вже почали прибирати кіоски з переходу під площею Льва Толстого

У Києві триває боротьба з незаконними кіосками. Так, комунальні служби час від часу проводять рейди з демонтажу МАФів, які не мають дозволу на установку. Так, від ларьків звільнять підземний перехід біля станції метро "Площа Льва Толстого". Таке рішення прийняв київський Департамент міського благоустрою своїм указом від 22 лютого.

Співробітники "Кіевблагоустрою" вже приступили до демонтажу тимчасових споруд.

Незаконна торгівля під площею Льва Толстого заважала киянам не один рік. У 2012 році депутати вже збиралися облаштувати підземний перехід під площею Льва Толстого за рахунок інвестицій. Один з павільйонів приватизували.

Відзначимо, що МАФ, він же Тимчасова споруда для здійснення підприємницької діяльності - одноповерхова споруда. Як правило, їх виготовляють з полегшених конструкцій і встановлюють тимчасово, без улаштування фундаменту. МАФ може мати закрите приміщення для тимчасового перебування людей (павільйон площею не більше 30 квадратних метрів по зовнішньому контуру).

Як повідомляв портал "Коментарі", київська влада продовжує вести боротьбу з незаконними кіосками і торговими точками на вулицях міста. У різних районах столиці проводяться рейди з демонтажу МАФів, які, тим не менш, ростуть як гриби після дощу. На цей раз зачистку провели в Голосіївському районі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися