Експерти розшифрували "чорну скриньку" з місця авіакатастрофи в Броварах

З’явилися нові подробиці авіакатастрофи

У Франції розшифрували "чорну скриньку", яку знайшли на місці авіакатастрофи в Броварах. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

За його словами, французькі експерти вже передали матеріали "чорної скриньки" українським слідчим. Розслідування авіакатастрофи в Броварах триває.

"Чорна скринька" знайдена, її відправили до Франції для відповідної розшифровки. Дані отримані, вони є у слідства", — заявив Шмигаль.

Очільник Кабінету міністрів України зазначив, що треба дочекатися результатів розслідування, щоб отримати відповіді на низку питань. Шмигаль додав, що усі матеріали з "чорної скриньки" збережені та є якісні результати оцінки технічного стану гелікоптера, який розбився в Броварах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 18 січня 2023 року внаслідок падіння гелікоптера сталося займання дошкільного навчального закладу та прилеглих житлових будинків. Загинули 14 людей, з яких одна дитина. Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ України. Ще 24 особи отримали поранення, з них 10 – діти. Постраждалих доправили до медичних установ.

Уряд призначив голову Національної поліції України Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ та поклав на нього виконання обов’язків керівника МВСВ Національній поліції України оприлюднили наслідки падіння гвинтокрила в Броварах.

Під час авіакатастрофи в Броварах загинули:

        міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський;

        перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін;

        державний секретар МВС Юрій Лубкович;

        заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк;

        начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України підполковник поліції Михайло Павлушко;

        провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький;

        командир повітряного судна - інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко;

        пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко;

        бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

Читайте також, що причиною авіакатастрофи в Броварах може бути незаконна забудова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

4 березня 2023, 12:21

срать на этих сволочей что бы еще всю банду власть Украины и россии истребели!!!Людей только жалко на которых эти беспридельщики упали!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися