На Київщині перекрили рух транспорту: подробиці

У Броварах на території Київської області перекрили рух транспорту

У Броварах на території Київської області перекрили рух транспорту через міський шляхопровід – причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Броварів Ігор Сапожко.

За його словами, з 7 березня буде частково обмежено рух автотранспорту на мосту однією смугою (у напрямку Торгмашу). При цьому Сапожно уточнив, що рух автомобілів та громадського транспорту здійснюватиметься по одній смузі в обидва боки.

Водночас громадський транспорт працюватиме у звичайному режимі.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі Києва завершили ліквідацію аварії на каналізаційній мережі та відновили рух транспорту. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, на вулиці Вадима Гетьмана, 19 відремонтували покриття на місці заміни аварійної ділянки колектора. Дорожники облаштували нове покриття на площі 120 квадратних метрів. Крім того, завершено роботи з благоустрою. В даний час рух транспорту по проїжджій частині повністю відновлено.

Аварія на каналізаційній мережі діаметром 500 мм під проїжджою частиною сталася 2 лютого. Тоді її оперативно локалізували спеціалісти "Київводоканалу". 15 лютого санацію колектора було завершено. Через масштабну аварію на колекторі майже на місяць частково обмежували рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" мало замінити майже сорок метрів колектора на глибині шість метрів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися