ДТЕК попереджає про можливі відключення світла у Києві: причина

В енергетичній компанії ДТЕК попередили про можливі відключення електроенергії в українській столиці

В енергетичній компанії ДТЕК попередили про можливі відключення електроенергії в українській столиці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами енергетиків, 6 березня лімітів від НЕК "Укренерго" для Києва немає. Але відключення світла в деяких районах все ж таки можливі.

"Мережі НЕК „Укренерго“ пошкоджено через обстріл. Щоб запобігти перевантаженню, можемо обмежувати електропостачання у певних енерговузлах", — інформують енергетики.

Обмеження відбуватимуться згідно з стабілізаційними графіками. Енергетики ще раз просять киян: якщо світла немає, то виключити з розеток усі прилади. Коли світло з'являється, вмикати потужні прилади (як обігрівач, бойлер, електрочайник). Такі нескладні дії допоможуть уникнути аварій на мережах.

У свою чергу, в Укренерго повідомили, що дефіцит електроенергії в Україні відсутній вже 3 тижні і не прогнозується. Ситуація навіть нормалізувалася в Одесі, критична інфраструктура якої сильно постраждала від ракетного обстрілу.

Тому, якщо не буде нових ворожих обстрілів, ситуація із постачанням електроенергії оптимістична.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися