На Київщині відновили роботу Приватбанку: що потрібно знати

У Гостомелі на території Київської області запустили роботу відділення державного Приватбанку, яке не працювало з початку великої війни проти України

У Гостомелі на території Київської області запустили роботу відділення державного Приватбанку, яке не працювало від початку великої війни РФ проти України. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Держтомельської військової адміністрації.

Відомо, що з моменту повномасштабного вторгнення відділення не працювало, адже зазнало сильних ушкоджень. Зрештою, мешканці громади можуть отримати якісні послуги вже в оновленому, сучаснішому приміщенні.

Банк працює у звичайному режимі: Понеділок-п'ятниця з 09:00 до 18:00, Субота-неділя – вихідний. З 13:00 до 14:00 у касі триває обідня перерва. Відділення банку розташоване за адресою Свято-Покровська, 86-б (район склозаводу).

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області планують побудувати площу Свободи на місці старого ринку, який було знищено під час бойових дій із російськими окупантами. Там буде парк, фонтан, велодоріжки, зони відпочинку, скейт-зона та торговий центр. Про це повідомляють в Irpin Reconstruction Summit.

Відомо, що 24 лютого в результаті проведеного архітектурного конкурсу на облаштування площі перемогла команда архітекторів на чолі з Мариною Данильцевою. Журі конкурсу серед переваг відзначили, що цей проект відповідає сучасним дизайн-трендам та найбільш реалістичний для втілення.

Команда запропонувала звільнити вулиці від паркування, яке розташовувалося раніше навколо ринку, та надати більше простору для пішохідних зон та велодоріжок. Усередині площі згідно з проектом заплановано облаштувати невеликий парк із ландшафтним підсвічуванням дерев у темний час доби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися