Робота в Києві: скільки людей залишилося без доходу через війну з РФ

Стало відомо, скільки жителів української столиці залишилося без роботи через повномасштабне вторгнення Росії в Україну

Стало відомо, скільки жителів української столиці залишилося без роботи через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Про це стало відомо з відповідного соціологічного опитування, проведеного фахівцями групи Рейтинг.

Повідомляється, що понад 19,5 тисяч осіб опинилися без роботи через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. В основному це працівники у промисловій та транспортній галузі.

Дослідники зазначають, що до 24 лютого 2022 року працювало три чверті киян. З тих, хто має роботу, 60% працюють у звичайному режимі, 7% - за скороченим графіком, і 6% перейшли на дистанційний режим. 7% мешканців столиці вдалося знайти нову роботу.

Досі без роботи залишаються близько 40%, які збираються працевлаштовуватись "найближчим часом". У понад 60% опитаних економічний стан сім'ї погіршився.

У 30% воно не змінилося і у 4% - покращало. 44% городян виїжджали із Києва після початку повномасштабного вторгнення. Більшість із них перемістилася в інші області України, третина пересувалася в межах Київської області, а кожен десятий виїхав за кордон



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися