У Київській області змінили графік роботи Пунктів Незламності

У Бучанській громаді Київської області скоротили години роботи Пунктів Незламності

У Бучанській громаді запроваджено новий графік роботи Пунктів Незламності. Години роботи пунктів обігріву скоротили через покращення ситуації з енергопостачанням. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що з приходом весни та стабілізацією енергопостачання Пункти Незламності в Бучанській громаді працюватимуть з 08:00 до 17:00. 

У вихідні для відвідувачів працюватиме лише один пункт, розташований у приміщенні Бучанської міськради за адресою: вул. Енергетиків, 12.

Таке рішення ухвалила місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Однак, якщо ситуація з енергопостачанням погіршиться, Пункти Незламності в Бучанській громаді повернуться до цілодобового режиму роботи.

Нагадуємо, що в нижній частині Андріївської церкви завдяки фінансовій підтримці української діаспори з США відкрили Пункт Незламності.

Приміщення в нижній частині Андріївської церкви вбудоване у пагорб і з трьох сторін надійно захищене великими шарами бетону та ґрунту. Це є безпечним укриттям в разі повітряної тривоги. Електроживлення в разі відключень світла забезпечуватимуть потужним генератором.

Читайте также