Система оплати на ринках у Києві кардинально зміниться

У Києві почався процес запровадження безготівкового розрахунку на продовольчих ярмарках та ринках

Оскільки громадяни все частіше віддають перевагу безготівковому розрахунку перед готівковим, почався процес запровадження такого розрахунку на продовольчих ярмарках та ринках Києва. Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Департамент провів робочу зустріч з представниками АТ КБ "ПриватБанк" з метою розробки плану дій щодо запровадження безготівкового розрахунку на ярмарках та ринках столиці.

На сьогоднішній день представники АТ КБ "ПриватБанк" провели консультації з метою впровадження безготівкового розрахунку на трьох комунальних ринках: Бессарабському, Володимирському та Житньому.

Подібні консультації також були проведені з 320 суб'єктами господарювання, що працюють на ярмарках Дніпровського, Печерського, Святошинського та Шевченківського районів.

Робота в цьому напрямку триває.

Нагадуємо, що в українській столиці планують кардинально змінити систему оплати проїзду у маршрутних таксі — йдеться про запровадження оплати банківською карткою з боку приватних перевізників.

Читайте также