У Києві з'явиться вулиця на честь загиблого глави МВС Монастирського: деталі

В українській столиці з'явиться вулиця на честь міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув у січні в авіакатастрофі у Броварах

В українській столиці з'явиться вулиця на честь міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув у січні в авіакатастрофі у Броварах — нардепи передали до Київської міської ради звернення 150 парламентаріїв про увічнення пам'яті глави МВС.

З Київрадою було обговорено питання про запуск процедури, необхідної для перейменування. Нардеп Галина Янченко заявила, що отримала запевнення, що Київрада та КМДА максимально сприятимуть на всіх етапах процедури.

Нагадаємо, що з реді загиблих в авіакатастрофі в Броварах - три посадовці з керівництва Міністерства внутрішніх справ, три пілоти Державної служби з надзвичайних ситуацій, три пасажири - помічниця, охоронець міністра та фотограф. Про це повідомив Сергій Крук, голова Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Загинули керівники МВС Денис Монастирський, Євген Єнін та Юрій Лубкович. Загиблі члени екіпажу: Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов.

Заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий назвав імена ще двох загиблих. Загинули Тетяна Шутяк (помічниця Монастирського) та Михайло Павлушко (керівник охорони міністра внутрішніх справ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися