У Києві є маршрутка з незвичайною оплатою проїзду: деталі (Фото)

В українській столиці курсує маршрутне таксі з незвичайною оплатою проїзду

В українській столиці курсує маршрутне таксі з незвичайною оплатою проїзду – у ньому можна розрахуватися за проїзд електронними платежами. Зокрема, водій приймає оплату у криптовалюті. Про це стало відомо із повідомлення у соціальних мережах.

Яким маршрутом їздить цей автобус, не повідомлялося.

"Майбутнє вже тут: у маршрутках Києва водії приймають оплату за проїзд криптовалютою", - йдеться у повідомленні.

Судячи з оголошення, розміщеного в автобусі, вартість проїзду складає 0,375 USDT, а оплату за проїзд приймають на гаманець Binance.

Нагадаємо, що в українській столиці планують кардинально змінити систему оплати проїзду у маршрутних таксі — йдеться про запровадження оплати банківською карткою з боку приватних перевізників. Про це стало відомо із коментаря глави Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігоря Моісеєнка, який він дав ТСН.

За його словами, запровадити безготівковий проїзд у приватних маршрутках міські чиновники планували ще до війни, але тоді не порозумілися з перевізниками.

"Наприкінці минулого року КДВА прийняла зміни до розпорядження, згідно з яким продовжили термін впровадження електронного квитка. Тобто було вирішено впроваджувати безготівкову оплату проїзду в маршрутках столиці після скасування військового стану в Україні. Але раптом виявилося, що столичні чиновники думають інакше, точніше мають плани запровадити безготівкову оплату в маршрутках вже цього року не чекаючи на закінчення дії військового стану", — заявив Моісеєнко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися