У Києві десятки тисяч людей залишилися без опалення: коли його увімкнуть

В українській столиці 30% мешканців залишаються без опалення після масованого ракетного удару російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці 30% мешканців залишаються без опалення після масованого ракетного удару російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КДВА Сергія Попка, відключення з електрики відсутні. Водопостачання у штатному режимі. Теплопостачання у процесі оновлення. Станом на 7:50 без тепла 30% споживачів.

"Роботи з відновлення тривали всю ніч і продовжуються зараз. Незабаром обов'язково повернемо тепло киянам", - заявив Попко.

Нагадаємо, що на території Київської області може змінитися ситуація з електроенергією через вчорашні ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДТЕК.

Відомо, що енергетики зафіксовано пошкодження електростанцій та електромереж внаслідок чергового терористичного удару оккупантів. У компанії попереджають, що ситуація з графіками на Київщині може змінитися через наслідки обстрілу.

Зазначається, що енергетики роблять усе можливе, щоби стабілізувати енергосистему. Щоб дізнатися чи є зараз за вашою адресою аварійні або планові відключення та ознайомитись з графіком стабілізації – введіть свою адресу за посиланням українською мовою: графік відключення електрики на Київщині – дивитися тут, графік відключення електрики у Києві – дивитися тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися