У Києві перекрили рух на Дніпровській набережній: деталі (Карта)

У Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту Дніпровською набережною

У Дарницькому районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту Дніпровською набережною. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково перекрито з 17 березня по 9 квітня — це пов'язано з будівництвом лівобережної розв'язки Дарницького мосту. Для виконання монтажних робіт на осі проїжджої частини Дніпровської набережної встановлять тимчасову опору.

На частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух: 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку, з 20 березня по 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку просп. Бажана та дві смуги у напрямку просп. Соборності.

NO9xKK2d0671NRd5-vWjUTW8-.jpeg

Нагадаємо, що на території Київської області збудують новий міст через річку Ірпінь замість старого, який був зруйнований після початку великої війни. Про це стало відомо із офіційного рішення Кабінету міністрів України, про яке повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Відомо, що погоджено пропозицію про проектування та будівництво мосту через річку Ірпінь для автомобілів на дорозі державного значення Р-30. Під'їзд в Ірпінь буде збудовано на новому напрямку.

За його словами, передбачено, що виконання робіт із проектування та будівництва мостового переходу забезпечується Державним агентством автомобільних доріг на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися