На Київщині вирішили проблему зі світлом: що потрібно знати мешканцям

В Ірпені на території Київської області вирішили проблему з освітленням низки вулиць

В Ірпіні на території Київської області вирішили проблему з освітленням низки вулиць — йдеться про відновлення інфраструктури. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ірпінської міської ради.

Відомо, що з відрудниками комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства "Ірпінь" відновили мережі вуличного освітлення ще на кількох вулицях міста.

Зокрема, відновлено освітлення за такими адресами: вул. Північна, вул. Північний глухий кут 2, вул. Героїв, 23, 25, 27, вул. Тургенєвська (від Степанівської до Української).

Нагадаємо, що директор аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександра Сергієнка розповів, коли варто очікувати на закінчення опалювального сезону в українській столиці. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам видання ТСН.

За його словами, є загальновідомі правила, коли завершується опалювальний сезон – середня температура повітря має становити 8 градусів на добу. Але, як свідчить практика, слід вимкнути тепло, як одразу йде похолодання.

"Тому потрібно детально проаналізувати прогноз погоди, а вже після цього перекривати тепло. Досвід показує, що коли йде похолодання, то люди починають масово хворіти, а ще часто користуватися електрообігрівачами, що дуже небезпечно. Особливо для людей похилого віку, які хочуть зігрітися. я б радив із цим не поспішати", - розповів Сергієнко.

Він зазначив, що потрібно орієнтуватися на 15 квітня, але все залежатиме від погоди, оскільки торік опалювальний сезон закінчився 28 березня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися