На Київщині значно змінять дорожній рух: деталі

В Ірпені на території Київської області значно змінять дорожній рух

В Ірпіні на території Київської області значно змінять дорожній рух. Управління ЖКГ Ірпінь шукає постачальника 16,3 тис. кг фарби для дорожньої розмітки у чотирьох кольорах. Товар має бути виготовлений цього року. Про це стало відомо з оголошення, розміщеного в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Відомо, що 10 березня КП "Управління житлово-комунального господарства Ірпінь" Ірпінської міської ради опублікувало оголошення про намір закупити 16 320 кг фарби для дорожньої розмітки.

Як зазначається в оголошенні, придбати планується: фарба для дорожньої розмітки біла (30 кг) – 11,01 кг, фарба для дорожньої розмітки жовта (30 кг) – 4,77 кг, фарба для дорожньої розмітки червона (30 кг) – 420 кг фарба для дорожньої розмітки чорна (30 кг) – 120 кг .

Очікувана вартість становила 1 млн 910 тис. 364 гривні. Поставити фарбу потрібно до кінця цього року на адресу м. Ірпінь, вул. Троїцька, 21. Хто постачатиме на аукціоні 20 березня. Відповідно до тендерної документації товар має бути новим, виготовленим у 2023 році.

Нагадаємо, що на території Київської області зміниться проїзд у громадському транспорті через скорочення часу тривалості режиму комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що з 26 березня більшість приміських та міжміських автобусних маршрутів Київської області працюватимуть довше.

Пасажирські перевезення збільшать свій час роботи на 60 хвилин вранці та на 30 – увечері. Таке рішення пов'язане із планами обладміністрації зменшити час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися