У Києві послабили заходи безпеки: що треба знати

Подробиці розповіли у військовій адміністрації столиці

Заради комфорту киян та гостей столиці у Києві послабили деякі заходи безпеки. Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, усі безпекові заходи повинні максимально поєднуватися із комфортом цивільного життя. Послабити обмеження під час воєнного стану дозволило удосконалення системи інженерних загороджень столиці.

"Ми розвантажимо дороги і тротуари Києва для автомобілістів та пішоходів", — зазначив Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації також підписав наказ про скорочення комендантської години у Києві. Тепер обмеження діятимуть з опівночі до п’ятої ранку.

"Наступними кроками для поліпшення життя столиці будуть пов’язані із сферою відпочинку. Зокрема відкриття місць культурно відпочинку", — анонсував керівник КМВА.

З наступного місяця обіцяють відкрити станцію метро "Гідропарк". Окрім того, згодом усі кияни та гості столиці зможуть відвідувати парк відпочинку "Муромець", заявив Попко. Однак потрібно не забувати про правила безпеки, оскільки війна триває, закликав посадовець.

Комендантську годину у Києві скоротили з 26 березня. З цього дня громадський транспорт у столиці працюватиме на годину довше. В мерії Києва розповіли про змінений графік роботи транспорту:

·       метро — із 06:00 до 23:00;

·       наземний транспорт — з 05:30 до 23:30;

·       фунікулер — із 07:00 до 22:00.

Скасувати або скоротити комендантську годину у Києві кияни неодноразово вимагали від столичної влади в петиціях. Однак в мерії столиці постійно посилались на військових та ситуацію з безпекою.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1251


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


виктор

25 березня 2023, 14:04

и что сейчас в кмда попко.соучастник янека?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися