У Києві ввели масштабні відключення світла: подробиці

В українській столиці запровадили масштабні екстрені відключення електроенергії – причиною стала негода

В українській столиці запровадили масштабні екстрені відключення електроенергії – причиною стала негода. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами чиновників, обмеження діють у Шевченківському, Солом'янському, Святошинському, Голосіївському, Печерському, Подільському, Дарницькому та Дніпровському районах

Найбільше пошкоджень у Києво-Святошинському енерговузлі. Енергетики працюють у посиленому режимі, щоб максимально швидко відновити роботу обірваних поваленими деревами ділянок електромереж. До робіт у столиці та Київській області залучено 108 бригад.

Нагадаємо, що в українській столиці 29 березня очікується продовження негоди, водіїв просять не виїжджати до міста через сніг та ожеледицю. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Через погіршення погодних умов мешканцям столиці радять не паркувати автомобілі по обидва боки доріг, щоби не заважати роботі спецтехніки. Зараз у Києві спостерігається морозна та вітряна погода. Пориви сягають 15-20 м/с. На дорогах та тротуарах ожеледиця.

Для усунення наслідків нічного снігопаду Київавтодор вивів на дороги міста понад 150 одиниць спеціальної техніки. У ручному прибиранні задіяно близько 200 працівників компанії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися