Під Києвом врятували від смерті незвичайну собаку (ФОТО)

Що відомо про порятунок дикої тварини

У Центрі порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, врятували від смерті єнотоподібну собаку. Про порятунок розповіли у закладі, передають "Коментарі".

За даними зоозахисників, незабаром дикі єнотоподібні собаки повернуться у природу, серед них і єнотоподібна собака Орео. Вона потрапила до Центру порятунку диких тварин у тяжкому стані на початку осені.

"Тварину знайшли люди біля будинку. Звіра з численними рваними ранами, травмою голови, скаліченого та ледь живого передала нам команда порятунку тварин Kyiv Animal Rescue Group", — йдеться в повідомленні закладу.

Фахівці закладу боролися за життя тварини.

"Довгий час Орео була паралізована і ледь рухалась. Ми не здавалися. І ось, одного дня вона просто вибігла з хати. Зараз тварині набагато краще. Вона одужала та пройшла реабілітацію і готова повернутися додому", — розповіли у Центрі порятунку диких тварин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському зоопарку анонсували велику експозицію з врятованими під час повномасштабної війни єнотами та пообіцяли, що херсонських кавунів вистачить на всіх.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися