У Києві призначили нового начальника Патрульної поліції: хто він (Фото)

В українській столиці призначили нового начальника міського управління Патрульної поліції – ним став майор Ярослав Курбаков

В українській столиці призначили нового начальника міського управління Патрульної поліції – ним став майор Ярослав Курбаков. Про це стало відомо із офіційного повідомлення заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького.

За його словами, Курбаков має свої навички та підходи до роботи, здібності та талант керувати особовим складом.

"Він довів, що є справжнім професіоналом, фахівцем, який готовий взяти на себе відповідальність, прийняти правильне рішення і, найголовніше, вислухати і допомогти кожному, хто потребує. Ви дійсно в надійних руках", - сказав Білошицький.

Курбаков з березня 2020 року працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції Києва.

На службу в поліцію Курбаков влаштувався у 2015 році і за ці роки пройшов кар'єрний шлях від інспектора до начальника управління.

Зокрема, він був начальником інструкторського відділу управління організації діяльності стройових підрозділів ДПП, командиром батальйону патрульної поліції у Черкаській області та заступником командира батальйону із забезпечення супроводу ДПП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися