У лісі під Києвом знайшли багато ракет та снарядів (ФОТО)

Що відомо про небезпечні знахідки

У Київській області на околицях лісу знайшли багато вибухонебезпечних залишків війни. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Муніципальна варта" Ірпінської міської ради.

Місцевим мешканцям нагадали, що у деокупованих регіонах поки варто забути про відвідування лісів. Заборона триває на Київщині з березня минулого року. Відвідувати ліси заборонили з метою запобігання пожежам і мінімізації ризику підірватися на боєприпасах та мінах. На розмінування лісів знадобиться чимало часу, адже в пріоритеті у саперів населені пункти, вже після – поля і ліси. У лісі трави та дерева ускладнюють процес перевірки та розмінування.

Так, сапери служби розмінування "Муніципальної варти" обстежили невелику ділянку Ірпінського лісу за рогом вулиці Київська і провулку Глінки. Там знайшли багато вибухонебезпечних предметів, серед яких залишки реактивних снарядів до РСЗВ "Град" та некерованих авіаційних ракет, у тому числі з вибуховою речовиною. 

Нагадаємо, у Київській області та у Києві скоротили комендантську годину. Обмеження триватимуть з опівночі до п’ятої ранку. Столичний транспорт працює з 26 березня на годину довше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом врятували впертого кота, який засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки. Операцію з порятунку тварини провели в Ірпені за проханням від зоозахисників.

Читайте також, що внаслідок пожежі в багатоповерхівці у Києві загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

1 квітня 2023, 11:57

Це багато?! Де тут ракети і снаряди?! Це розірвані боєприпаси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися