Київ відмовився передавати Подільський міст Укравтодору

Бо передача відтермінує завершення будівництва


Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв, передає прес-служба КМДА.

"Щодо Подільсько-Воскресенського мостового переходу ще раз підкреслю позицію міста. Передача мосту, будівництво якого вже на фінальній стадії, на баланс "Укравтодору", призведе до значного відтермінування завершення робіт. Знову ж таки, через всі процедури, передбачені законом. А міст увесь цей час стоятиме недобудованим", – наголосив заступник голови КМДА.

Раніше в Укравтодорі заявляли про готовність завершити будівництво Подільсько-Воскресенського моста у стислі терміни у разі, якщо міська влада передасть йому цей проект зі свого балансу.

 "Держава гальмує розвиток Києва", -наголосив Олександр Густєлєв.

Виглядає так, що сьогодні намагаються заморозити в нинішньому стані важливі для міста та киян об’єкти – якісь в недобудованому, інші – в напівзруйнованому. Бо місто неодноразово з 2017 року зверталося передати до комунальної власності Гостинний двір, Будинок Сікорського, Палац спорту, Національний цирк, щоб відремонтувати ці об’єкти. Але за 4 роки жодних кроків з боку державних органів так і не було зроблено. А будівлі тим часом продовжують занепадати чи руйнуватися"

Два тижні тому "Коментарі" писали про прохання "Автодору" передати йому на баланс цей міст



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися