Паркування в Києві стало безкоштовним: що потрібно знати водіям

В українській столиці тимчасово перестала діяти оплата паркування на муніципальних майданчиках

В українській столиці тимчасово перестала діяти оплата паркування на муніципальних майданчиках. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що оплата паркування на майданчиках КП "Київтранспарксервіс" тимчасово призупинена до завершення юридичних процедур, пов'язаних із оновленням договорів.

Зміни буде відображено у додатку "Київ Цифровий". Про поновлення оплати за паркування городян повідомлять заздалегідь. Інспектори з паркування не тимчасово штрафуватимуть водіїв за несплату паркування.

Нагадаємо, що на території Баришівської громади в Київській області перекрили рух транспорту через тимчасовий переїзд через річку Трубіж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Баришівської сільської ради.

Відомо, що 4 та 5 квітня з 08:00 до 18:00 перекриють рух автотранспорту через тимчасовий переїзд через нар. Трубіж біля с. Селище. Зазначається, що виконуватимуть монтажні роботи металевої конструкції мостового переїзду.

Об'їзд здійснюватиметься через села Хлопки, Паришки, Лукаші. А маршрутні перевезення будуть через об'їзну дорогу м. Бориспіль.

Читайте также