У Києві можуть карати водіїв самокатів Bolt: що потрібно знати

В українській столиці можуть почати карати користувачів електричних самокатів компанії Bolt, які використовують ризиковану манеру водіння

В українській столиці можуть почати карати користувачів електричних самокатів компанії Bolt, які використовують ризиковану манеру водіння. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що ризикована манера водіння електросамокату (зіткнення, постійне різке гальмування, використання самокату вдвох) тепер буде каратися компанією Bolt.

Заходи на орендарів такі. Спочатку в додатку буде надходити інформація про те, що користувач порушив правила використання транспортного засобу та як це виправити.

Якщо після п'яти наступних поїздок ситуація не виправиться, то користувач не зможе їздити швидше за 15 км/год. Якщо ж не допоможе і це, то при повторному порушенні користувача буде заблоковано у додатку на тиждень.

В Україні поки що про такі нововведення не оголошено, проте не виключено, що це скоро станеться. Ці обмеження вже введені в Німеччині та Португалії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися