Кияни вимагають ліквідації кладовища тварин біля станції електрички

До столичної влади звернулися з петицією

Від столичної влади вимагають ліквідувати кладовище тварин біля станції кільцевої електрички у Києві. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №11950 Андрій Машков закликав владу Києва до ліквідації кладовища тварин біля станції кільцевої електрички "Русанівка".

"Кладовище тварин, розташоване безпосередньо біля перону станції кільцевої електрички Київська Русанівка є абсолютно незаконним, оскільки жодним нормативним документом не передбачено розміщення такого типу поховань в місті", — йдеться в петиції.

Автор звернення до столичної влади зазначив, що згідно з висновком Державної санітарно-епідеміологічної служби Києва за 2016 рік наявність кладовища тварин несе пряму загрозу життю та здоров'ю людей, оскільки продукти розпаду потрапляють у розташований поруч Русанівський канал. Окрім того, біля кладовища тварин знаходиться житловий комплекс.

"Невідомо, якими хворобами за життя хворіли тварини. У зв'язку із вищезазначеним вимагаю від влади міста Києва знесення кладовища тварин поруч станції кільцевої електрички Київська Русанівка. Також, з метою дотримання прав власників померлих тварин вимагаю забезпечення можливості перепоховання тварин у встановленому місці", — наголосив Машков.

Столичній владі пропонують створити робочу групу з представників власників тварин, зоозахисників та комунальних підприємств для вирішення цього питання. Для розгляду у Київській міській раді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві необхідно забезпечити безбар’єрний доступ до станцій метрополітену. Автор петиції вимагає від столичної влади забезпечити безбар’єрний доступ до метрополітену. Свої вимоги він пояснює тим, що двері на станціях київського метрополітену міцні та сильні, а це є перепоною для кожного пасажира. Особливо чутливою є проблема для людей літнього віку та людей з фізичними порушеннями. Столичну владу автор закликав розглянути дану проблему, яка дошкуляє не одне десятиліття киянам.

Читайте також, де на Київщині кардинально змінили рух транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оксана

10 квітня 2023, 13:33

Веня, надеюсь, тебя твои дети или родственники так же на своем окне в горшке закопают, ведь ты ничем не отличаешься. От тебя только биомусора больше будет.

Веня

10 квітня 2023, 09:56

да пусть хоть в цветах на своем окне закапывают свои биомусор а гадюшник возле электрички перенести к кличку под окна

Тетяна

9 квітня 2023, 16:47

І чому тут написано лише про одну петицію щодо ліквідаціі кладовища, але нічого не сказано про те, що є інша про його збереження №11933? https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=11933

Тетяна

9 квітня 2023, 16:35

А куди збираються переноситі могили? У Києві немає законного кладовища для домашніх тварин. А Русанівське - одне з найдавніших кладовищ. Йому більше 30 років. Якщо таке кладовище просто знищать без створення нового офіційного, то власники тварин будуть ховати своїх улюбленців де зможуть. Виходить, что могили будуть з'являтися біля того ж Русанывського каналу, але вже безпосередньо на його березі. Або навіть біля самих будинків, чи на дитячих майданчиках. Чи буде комусь приємно, граючись з дитиною на майданчику, чи прогулюючись біля парку/річки/озера думати стосовно того, что не поховав поруч хтось свого улюбленця? Це кладовище необхідно або узаконити та облаштувати. Або спочатку (підкреслюю, спочатку!!!) створити офіційне та дати власникам час перезаховати своїх улюбленців, і тільки потім робити на тому місці щось інше.

Веня

9 квітня 2023, 11:44

Убрать нахрен скотомогильник

Веня

9 квітня 2023, 11:42

Мужик прав- город засрали долбаные животноводы

ККК

9 квітня 2023, 11:34

Предоставьте списки тех пидорасов, которым что то не нравится.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися