У Київській області відбудували залізничний міст через річку Ірпінь

Рух двома коліями знову відкрито

Відновлення залізничного мосту через річку Ірпінь, який був зруйнований 21 березня 2022 року, завершено. Про це повідомляє "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що залізничники фактично звели новий перехід через річку. Рух знову відкрито двома коліями, і це дозволить збільшити кількість поїздів у цьому напрямку.

"Внаслідок бойових дій на території України було пошкоджено близько 70 залізничних мостів, з яких третину ми вже відбудували. Розуміючи всю важливість залізниці для населення та економіки країни, залізничники докладають максимум зусиль, щоб уся пошкоджена інфраструктура була відновлена в найкоротші терміни та поїзди курсували", - розповів голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

Нагадуємо, що в Ірпені тривають роботи з будівництва нового мосту, який з'єднує Бучу, Ірпінь та Гостомель із українською столицею. Проект включає 2 мости по 114 метрів, кожен міст матиме 4 прольоти. Загалом для будівництва буде використано 7500 м3 бетону та 970 тонн будівельного заліза.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися