Під Києвом врятували покусаного собаками бобра (ВІДЕО)

Що відомо про порятунок дикої тварини

До Центру порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, на початку квітня привезли травмованого бобра. Про це розповіли зоозахисники, передають "Коментарі".

За даними організації, бобра знайшов киянин на своєму приватному подвір'ї. Це сталося в Києві на Троєщині. Бобер прийшов до приватного будинку, де на нього напали собаки. Власник будинку відігнав собак, відгородив від них бобра і викликав Київську групу порятунку тварин.

"Команда Київської групи порятунку тварин відвезла бобра на водойму і намагалася відпустити, але той не йшов. Його оглянули детальніше, побачили травми", — розповіли в Центрі порятунку диких тварин.

У бобра були травми на животі, на ласті і на хвості. Рани обробили та тварина вже одужала. Бобер оговтався після травм та повернувся у природнє середовище. В Центрі порятунку диких тварин оприлюднили відео, як це було.

Окрім того, ще один бобер повернувся додому. Тварину 9 квітня врятувала та доставила у Центр команда порятунку тварин із села Велика Димерка, що на Київщині.

"З бобром усе добре, він повернувся у дику природу жити далі своє звичне боброве життя", — йдеться у дописі зоозахисників до оприлюдненого відео.

Дивіться також відео, які величезні іграшки купили слону у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися