Під Києвом аварійно відключили світло: що відомо

Що кажуть у місцевій владі

У Борисполі сьогодні, 16 квітня, застосували аварійні відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бориспільської міської ради.

"У місті аварійні відключення світла. Без напруги чотири високовольтні лінії. Фахівці ДТЕК працюють на місці", — йдеться в повідомленні мерії Борисполя.

В енергетичній компанії про аварію подробиці не повідомляють. Також поки що невідомо, коли у Борисполі відновлять електропостачання та скільки абонентів залишаються без світла через аварію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що місцева влада громад попередила мешканців про відключення світла на наступному тижні через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у кількох районах Києва заплановані масштабні гідравлічні випробування. З наступного тижня гідравлічні випробування розпочнуть на Мінському масиві, Нивках та в частині Шевченківського району Києва. Старт робіт запланований на вівторок, 18 квітня. Окрім того, у Дніпровському районі вже почали підготовку теплових мереж до наступного опалювального сезону у Києві. У цьому районі до 26 квітня триватимуть гідравлічні випробування теплових магістралей ТОВ "Євро-Реконструкція". В самому ж підприємстві зазначили, що випробування також стартували у Дарницькому районі столиці. Гаряче водопостачання у Дніпровському районі Києва припинили для всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання в межах кількох вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися